59
Habboloji
149

 
Cuma akşamı Habbo Personeli ile Habboloji Radyo'da sizlerle beraber yayındayız! Tüm Habboların katılımlarını bekliyoruz. Birlikte çok eğleneceğiz!
         

Dj Emre. & Konuk İstanbul
 
Yayın saati: 22.00
 Odaya Gitmek İçin Tıklayınız! 



18 Aralık Cuma günü saat 22.00'da Habbo Personeli İstanbul ile canlı yayında olacağız. Yaklaşık 1 saat sürecek olan yayınımız Habbo2020 Beta hakkında soru-cevap şeklinde ilerleyecektir. Beta hakkında merak ettiğiniz ve İstanbul'a sormak istediğiniz soruları lütfen bu habere yorum olarak yazınız. Sorularınız değerlendirildikten sonra canlı yayında Habbo Personeline sorulma şansı yakalayacaktır. Tüm Habboları yayınımıza bekliyoruz! Birlikte çok eğleneceğiz!

(Etkinliğe katılan genç Habboculara özel bir rozet dağıtılacaktır.)



 

 Genç Habbocuların Buluşma Noktası  

Written By emirda Emirda Vardı Diyecek Herkes!
Kazanılabilir Rozetler
Haberlere yorum yapmak,aktivitelere katılmak ve dahasını yapmak için siteye giriş yapman gerekir.
Yorumlar (59)
Tarıkk. 3 yıl önce
Almış olduğumuz cevapların ne düzeyde tatmn ettiği tartışılır lakn Emre.'nın habbo oyuncularını çok çok güzel temsil ettiği kanaatindeyim. Geç de olsa kocaman teşekkürler.
0
Exchanger@ 3 yıl önce
Bu ay gelicek olan 5 adet kredi mobisi var ve yeni gelicek olan güncelleme ile hem takas kaldırılıyor hem de bozdurulan kredi mobileri 500c yi geçince vergi ekleniyor bu durum kredi mobilerini gereksiz kılmaz mı?
 
0
Exchanger@ 3 yıl önce
Amacınız sanırım oyunu son birkaç ay daha hayatta tutup ardından elleriniz ile boğmak? Her Hotelde en büyük communityi oluşturan toplum "TRADİNG" topluluğudur lütfen işleri hem sizin için hem de bizin için zorlaştırmayıp tamamen KAPATIN
0
adamkral123 3 yıl önce
Steam üzerine geçmek yerine neden WEB üzerinde kaldınız Transformice gibi bi oyun bile Steam'a geçti .
0
_itachi_ 3 yıl önce
Hani pazara koyarken %10 vergi kesildi tamam peki kasada neden bu kadar berbat edildi ben oyuna para atmıyorum ve atmıyacağım fakat nadirelerim 1k üstü ve kasa olayı yüzünden 500 üstü herşey kasaya gidiyor.Takasta kapalı yani sadece para atmayan ben değilim çoğu kişi daha para atmıyor. Kasadaki kesme  en kötü %5 olmalı bizler için geliştiricilere bildirilse sevinirim teşekkürler.
0
slyllope 3 yıl önce
Sormak istediğim ve çok önemli bir soru var habboya 200 civarı online sağlayan futbolcuların hepsi aynı durumdan şikayetçi futbol oynanabilir durumda değil gerek top olsun gerek arayüz hiç bi şekilde oynanmıyo, siz evet oynanabilir falan diyorsunuz ama bilenlere sorulması gereken seyler bunlar ve yakın zamanda bir çözüm olucakmı.
0
EdizOz 3 yıl önce
Sormak istediğim çok ama çok ufak bir soru var. Sen, istanbul. 2 Haftadan kısa bir sürede bu kadar çok hatanın düzeltilebileceğine inanıyor musun? Kaldırılan özelliklerin zaman içerisinde geleceğinin bilincindeyiz fakat şuanda genel olarak oyun benim açımdan oynanılamaz durumda. Çoğu kez oyuna girdiğimde çeşit çeşit hatalar alıyorum ve oyundan düşüyorum. Bana kalırsa BETA sürümüne kalıcı olarak geçtiğimiz zaman en az 1 ay oyun oynanılamaz durumda olucak. Umarım bu süreçte oyuncu kaybı yaşanmaz.
0
Exchanger@ 3 yıl önce
"Beta" ne kadar test amaçlı olsa bile son 1 haftanızın kaldığı bir dönemdeyiz ve buna rağmen hala 100 den fazla bug ile karşı karşıyayız , bunların çoğu hem çok ciddi hem de oyun içi oynanışı çok sorunlu hale getiriyorlar... Üstüne  "istatistikler sonucu Habbo oyuncuları mobilden çok browser habboyu daha çok seviyorlar" denmesinden bir kaç gün sonra " Habboyu , mobil ile uyumlu hale getireceğiz" demeniz Beta kadar komik.. Şahsimce Sulake'nin eski oyuncuları yollayıp yerine yenilerini getirme çabası içinde olduğunu düşünüyorum.
0
pusat49 3 yıl önce
Grup sınırlandırmaları oyun için çok sorun olduğunu düşünüyorum. Sınırlandırmalar kaldırılacak mı? 
0
milya3 3 yıl önce

BETA'nın gelmesiyle oyuncuların soruları, şikayetleri ve yardım alması gereken şeyler arttı bu duruma karşı Büyükelçi kadrosuna eklemeler yapılacak mı
0