0
Habbo
149
Şu meşhur posterler Habbo'da bir sürü poster yer alır. Birçok kişi de bunların nereden geldiğini bilemez. Nereden geldiler acaba? Uzaydan mı düştüler ?Yoksa zaten var mıydılar? Einstein Albert'mı icat etti? İşte size posterlerin nereden geldiği... [caption id="attachment_14174" align="alignleft" width="64"]Bonnie Blond Bonnie Blond[/caption] Amerikalı şarkıcı model, aktris kendi şarkı sözlerini, yazarak listelerin ilk sırasında yer aldı.          
[caption id="attachment_14177" align="alignleft" width="58"]Johnny Squable Johnny Squable[/caption] Kendisi bir aktör'dür.          
[caption id="" align="alignleft" width="60"] Headbangers Sorridentes[/caption] 90'lı yıllarda ortaya çıkan ağır metalci ve hitlerden biridir.              
  [caption id="" align="alignleft" width="48"] Urho Kaleva Kekkonen[/caption] 1900 yılında doğmuştur. Kendisi Fin, bir politikacıdır. Ayrıca Finlandiya'nın 8. Cumhurbaşkanıdır. Tarihte Finlandiya'nın en uzun Cumhurbaşkanıdır. 1986 yılında ölmüştür.        
  [caption id="" align="alignleft" width="64"] Dj Trono[/caption] Yalnızca bir albümü vardır. Genç yaşında Rapciliğe başlamıştır.
Written By habboloji.com Hakkında bilgisi yok.
Haberlere yorum yapmak,aktivitelere katılmak ve dahasını yapmak için siteye giriş yapman gerekir.
Yorumlar (0)
Henüz hiç yorum yok. Hemen bir yorum yap ve tartışmaya dahil ol!