0
Habbo
149

Başvuruları Kabul Edilen Haberciler

ÇOK ÖNEMLİ NOT: Kabul edilen kişilerin e-postalarına cevap olarak kabul edildiği bildirilmiştir. Bu kişilerin Habboloji kullanıcı adlarını aynı emaile cevap olarak yollamaları gerekmektedir. Aksi halde yetkilerini alamazlar. (15 gün içerisinde e-postayı cevaplamayanların başvuruları iptal edilecektir.)

Haberci El Kitabını okumak için tıklayın (Nasıl haber yazıldığını ve gönderildiğini öğrenmek için okumanız gerekmektedir.)

Aloisia  / Yetkileri verildi. .Alvi.  / Yetkileri verildi. Derin, / Yetkileri verildi. furkan8320 / Yetkileri verilemedi.(E-postası yanlış doğrusunu Tomaszu'ya ulaşarak verirse kabul edilir.) habbokral4 / Yetkileri verildi. KStar / Yetkileri verildi. Markx3 / Yetkileri verildi. Masteralpk / Yetkileri verildi mastering / Yetkileri verildi. SutluKopuklu/ Yetkileri verildi. tolga61 / Yetkileri verildi. Yahya464 / Yetkileri verildi. xXCrayzBoysXx / Yetkileri verildi. yenisehir / Yetkileri verilemedi.(E-postası yanlış, doğrusunu Tomaszu'ya ulaşarak verirse kabul edilir.)   Kabul edilen Habbolara habercilik görevlerinde başarılar dileriz.
Written By habboloji.com Hakkında bilgisi yok.
Haberlere yorum yapmak,aktivitelere katılmak ve dahasını yapmak için siteye giriş yapman gerekir.
Yorumlar (0)
Henüz hiç yorum yok. Hemen bir yorum yap ve tartışmaya dahil ol!